Bli utställare!

Det händer på mässan

Se vad som händer på mässan

Marias Loppisverkstad

Har du någon inredningsdetalj eller möbel hemma som du skulle vilja styla om?
I Marias loppisverkstad, som är öppen alla lördagar på Bomässan hjälper inredaren och programledaren Maria Celin dig att förnya din favoritpryl eller möbel. Kanske har du en stol du vill klä om, en spegel som behöver en ny look, eller lampa som du vill göra något nytt med.

Vad kan du ta med dig?
Av utrymmesskäl är det bara möjligt att ta med produkter som inte är större eller tyngre än att du kan bära dem. Du kan även ta med dig bilder på möbler så kan Maria tipsa dig om lämpliga åtgärder.

Se film

Blomma ut med Peter & Tony

Behöver du hjälp med din trädgård?
Då ska du inte missa när finalisterna i SVT:s Trädgårdskampen, Peter Bengtsson och Tony Johansson gästar mässan. Med en fantastisk entusiasm och inlevelse ger Peter och Tony dig praktiska tips och inspiration inför årets trädgårdssäsong.

(Peter träffar du på samtliga Bomässor under 2017, Tony på mässorna i Helsingborg, Norrköping, Vänersborg, Borås, Västerås, Linköping och Halmstad.)

Se film

Pyssla med Kitty

I år finns det massor av kul saker för barnen på Bomässan! Vad sägs om att få tillbringa dagen med alla barns favoritpysslare Kitty Jutbring?

På alla söndagar på Bomässan finns programledaren och pysselproffset Kitty på plats och pysslar med barnen. Alla barn som är med och pysslar har chansen att vinna ett presentkort från vår samarbetspartner Panduro!

Se film

Clownen Mike

Alla barn: På söndag kommer Clownen Mike, en perfekt dag att besöka mässan. Clownen Mike uppträder vid två tillfällen och vid det senare får barnen möjlighet att lära sig trolla!

Missar du hans show så är risken stor att du springer på honom i gångarna på mässan!

 

Se film

Lekland

I vårt nya lekland kan de små besökarna roa sig med vår populära maskot Fixit, spela spel, se på film och pyssla.


Ballongsläppet

På söndag kl. 16.00  släpper vi ner 200 ballonger från taket.

I flera av ballongerna finns otroligt fina priser från våra utställare. Kom till scenen och var beredd när ballongerna faller. Kanske blir det du som går hem med en drömvinst från en av våra utställare!


Magic show med Seth!

Lördagsunderhållning på mässan!
Seth Engström
gästar alla våra mässor och bjuder på en underhållande show på scenen. Dessutom träffar du honom på mässgolvet där han minglar runt och utför sina grymma korttrick.

Seth Engström har en diger meritlista, han är 10-faldig svensk mästare i trolleri och kom två i TV4:s program Talang 2008. När Kungen fyllde år 2011 var han som enda artist inbjuden att trolla.

Se film