Bli utställare!

Det händer på mässan

Se vad som händer på mässan

Inredningskurs med Maria Celin

Vill du veta hur du lyckas med heminredningen?
Börja med att samla dina tankar och idéer på en moodboard. Inredare Maria Celin håller gratis kurser på mässan där du får lära dig att göra en egen moodboard.
Tider och info om anmälan kommer.


Trädgårdstips med Peter & Tony

Behöver du hjälp med din trädgård?
Då ska du inte missa när finalisterna i SVT:s Trädgårdskampen, Peter Bengtsson och Tony Johansson gästar mässan. Med en fantastisk entusiasm och inlevelse ger Peter och Tony dig praktiska tips för din höstträdgård.

(Peter träffar du på samtliga Bomässor i höst, Tony på mässorna i Borås, Västerås, Linköping och Halmstad.)

Se film

Pyssla med Kitty

I år finns det massor av kul saker för barnen på Bomässan! Vad sägs om att få tillbringa dagen med alla barns favoritpysslare Kitty Jutbring?

På alla söndagar på Bomässan finns programledaren och pysselproffset Kitty på plats och pysslar med barnen. Alla barn som är med och pysslar har chansen att vinna ett presentkort från vår samarbetspartner Panduro!

Se film

Vinn 100 000 kr

Registrera dig i vår tävlingsmonter på mässan och ge oss ett bra tips som underlättar när du ska renovera. Då har du chansen att vinna 100 000 kr till renovering av ditt hem.


Clownen Mike

Alla barn: På söndag kommer Clownen Mike, en perfekt dag att besöka mässan. Clownen Mike uppträder vid två tillfällen och vid det senare får barnen möjlighet att lära sig trolla!

Missar du hans show så är risken stor att du springer på honom i gångarna på mässan!

 

Se film

Lekland

I vårt nya lekland kan de små besökarna roa sig med vår populära maskot Fixit, spela spel, se på film och pyssla.


Ballongsläppet

På söndag kl. 16.00  släpper vi ner 200 ballonger från taket.

I flera av ballongerna finns otroligt fina priser från våra utställare. Kom till scenen och var beredd när ballongerna faller. Kanske blir det du som går hem med en drömvinst från en av våra utställare!


Kortmagi i världsklass

Lördagsunderhållning på mässan!
Seth Engström
gästar alla våra mässor och bjuder på en underhållande show på scenen. Dessutom träffar du honom på mässgolvet där han minglar runt och utför sina grymma korttrick.

Seth Engström har en diger meritlista, han är 10-faldig svensk mästare i trolleri och kom två i TV4:s program Talang 2008. När Kungen fyllde år 2011 var han som enda artist inbjuden att trolla.

Se film

Vinn blommor för flera tusen!

Kl. 13.00 på lördag kan du vinna blommor och växter från Plantagen i vår tävling Blomsterfajten. Peter & Tony håller i tävlingen på scenen.

För att tävla, anmäl dig vid scenen eller informationen senast kl. 12.50 på lördag. Fyra personer får tävla om ett presentkort hos Plantagen på 2 000 kr, samtliga deltagare får med sig en plantering hem!