Bli utställare!

Det händer på mässan

Se vad som händer på mässan

Inredningskurs med Maria Celin

Inredningskurs -gör en moodboard! (kostnadsfritt)

Inredaren Maria Celin guidar dig! Genom att sätta samman färger, texturer, möbler och ibland även en planritning kan en moodboard förmedla hur du vill möblera och vad du vill uppnå för stil. Material ingår och finns på plats.

Tider hittar du i programmet.

 

Läs mer

Trädgårdstips med Peter & Tony

Behöver du hjälp med din trädgård?
Då ska du inte missa när finalisterna i SVT:s Trädgårdskampen, Peter Bengtsson och Tony Johansson gästar mässan. Med en fantastisk entusiasm och inlevelse ger Peter och Tony dig praktiska tips för din höstträdgård.

(Peter träffar du på samtliga Bomässor i höst, Tony på mässorna i Borås, Västerås, Linköping och Halmstad.)

Läs mer

Pyssla med Kitty

I år finns det massor av kul saker för barnen på Bomässan! Vad sägs om att få tillbringa dagen med alla barns favoritpysslare Kitty Jutbring?

På alla söndagar på Bomässan finns programledaren och pysselproffset Kitty på plats och pysslar med barnen. Alla barn som är med och pysslar har chansen att vinna ett presentkort från vår samarbetspartner Panduro!

Läs mer

Vinn 100 000 kr

Registrera dig i vår tävlingsmonter på mässan och ge oss ett bra tips som underlättar när du ska renovera. Då har du chansen att vinna 100 000 kr till renovering av ditt hem.


Ballongsläppet

På söndag kl. 16.00  släpper vi ner 200 ballonger från taket.

I flera av ballongerna finns otroligt fina priser från våra utställare. Kom till scenen och var beredd när ballongerna faller. Kanske blir det du som går hem med en drömvinst från en av våra utställare!


Vinn blommor för flera tusen!

Kl. 13.00 på lördag kan du vinna blommor och växter från Plantagen i vår tävling Blomsterfajten. Peter & Tony håller i tävlingen på scenen.

För att tävla, anmäl dig vid scenen eller informationen senast kl. 12.50 på lördag. Fyra personer får tävla om ett presentkort hos Plantagen på 2 000 kr, samtliga deltagare får med sig en plantering hem!

Läs mer

Lekland

I vårt nya lekland kan de små besökarna roa sig med vår populära maskot Fixit, spela spel, se på film och pyssla.