Bli utställare!

Mariestad

23 - 25 februari 2018

Lägg till i min kalender 02/23/2018 12:00 02/25/2018 17:00 Europe/Stockholm Bömassa - Mariestad Bömassa - Mariestad 58.704489, 13.809146 Bömassa info@bomassa.se false MM/DD/YYYY
  • 1

    Dag
  • 6

    Timmar
  • 25

    Minuter

...kvar till mässan öppnar. Missa inte detta!

Ställ ut på den här mässan

Är du utställare här?

Se praktisk information
Arena

Novab Arena
Drottning Kristinas v. 48
542 44 MARIESTAD

Visa karta
Öppettider

Fredag 12.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 17.00
Söndag 10.00 - 17.00

Entrépriser

Upp till 30% rabatt vid förköp!
Pensionär/Studerande, förköp från 50:-
Vuxen, förköp från 60:-
Barn under 13 år - fri entré
OBS! Kontantfri kassa, förköp din biljett eller betala med kort alternativt Swish i kassan.

Köp biljett

Vi väntar på dig

Välkommen till årets Bomässa!

Är det köket som behöver en makeover? Är det dags att byta ut det slitna golvet i vardagsrummet? Kanske börjar bli dags att investera i en ny energisnål och miljövänlig värmepump? Eller är du redo att äntligen ta steget och renovera badrummet? Oavsett om du vill renovera om eller bygga nytt är du välkommen till årets Bomässa!

Vi har samlat både lokal och nationell kompetens inom många olika branscher. Kunnig personal som står i en rad, så får du tips, inspiration och bra erbjudanden. Perfekt så kan du komma igång med eller komplettera dina projekt.

Bäst av allt – Bomässan kan ge svar på frågor, ansikte mot ansikte. Det kan också vara så att du hittar lösningar som du har aldrig tänkt på eller hört talas om?

Vi ses på Bomässan!

Senaste nytt

Parkeringsinfo
Vi väntar som vanligt mycket folk till helgens stora Bomässa i Novab Arena. Därför vill vi rekommenderar dig att låta bilen stå hemma och istället ta bussen, du kan också ta...
Inspireras av matresenären Tareq Taylor

På Bomässan i år får vi finbesök av den kritikerrosade gourmetkrögaren Tareq Taylor. Tareq kommer laga mat och hålla inspirerande föredrag på scenen,...

Gör det själv med Henrick “Superskaparen”

Henrick Eriksson är kreatören som tog DIY-Sverige med storm när han vann finalen i tv-programmet Superskaparna 2017. Henrick driver företaget Moltazdesign där...

Knut Knutsson värderar dina klenoder

Har du en riktig dyrgrip hemma utan att veta om det? Ta chansen att få en kostnadsfri värdering på Bomässan i år...

PROGRAM

13:00

Stationära och innovativa energisystem med sol och vätgas

Med solen som enda energikälla och genom att tillsätta vatten till i systemet, kan man skapa stabila ”off -gridsystem” med långtidsslagring och produktion av vätgas. Medverkande: Mariestads kommun, VänerEnergi, Nilsson Energy och Vätgas Sverige.

14:00

TAREQ TAYLOR LAGAR

Tandorilax med svart bönsallad

15:00

Mat som gör gott – och varför köket är husets viktigaste plats och rum

Tareq pratar om vad han anser är “bra mat” och knyter an till varför han överhuvudtaget sysslar med mat. Vilket han anser är det roligaste som fi nns. Tips och råd för ett glatt leverne och ett avslappnat förhållande till kost.

16:00

TAREQ TAYLOR LAGAR

Salladsknyten med bakad lax, nudlar och nouk cham sås

17:00

Modernisera din avloppsrening

När du står inför att modernisera din avloppsrening uppstår en mängd frågor. Skandinavisk Ecotech AB hjälper dig att förstå hur regelverket fungerar och förklarar hur Ecobox fungerar.

Det händer på mässan