108 019 besökare -nytt rekord!


Sorry, this entry is only available in Swedish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Under året har vi arrangerat Bomässan på tolv orter runt om i Sverige. När vi nu summerar ännu ett fantastiskt mässår kan vi konstatera att vi återigen har lyckats slå besöksrekord. Under 2019 har vi haft besök av inte mindre 108 019 personer på våra mässor, en ökning på 11% jämfört med 2018!

Mässan blir viktigare
Fler och fler butiker väljer att satsa på näthandel och då blir det viktigare än någonsin att ta steget ut och träffa sina kunder, presentera nya produkter och inte minst få chansen till ett bra kundsamtal. I en tid då många butiker kämpar för att överleva har Bomässan visat sig vara en ypperlig plats att göra affärer.

Våra besökssiffror visar tydligt att det är fler än vi som anser att relationer fortfarande skapas bäst ansikte mot ansikte. Även om internet och sociala medier är en underbar inspirationskälla, finns det inget som kan jämföras med att faktiskt kunna möta experterna ansikte mot ansikte. Bomässan har vuxit rejält sedan starten för drygt 12 år sedan och är en av få fysiska arenor som kan visa en stabil hög besökssiffra.

Bomässan 2020
Vill du veta mer om när och var vi arrangerar Bomässan under 2020, klicka här!