Årets största bygg- & boendehelg i Västerås!


Sorry, this entry is only available in Swedish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

[Ledare ur mässtidningen] Nu är det äntligen dags för årets bygg- och boendehelg i Jönköping. Besök Bomässan på Elmia och inspireras av nyheter, möt experterna och ta del av fantastiska mässerbjudanden.

Mässan är fylld med kvalitativa experter som gärna delar med sig av både kunskap och inspiration som rör ditt hem, byggnation, renovering och inredning. Årets mix passar alla delar av ditt boende från inredning, kök, fönster, badrum, tak, redskap till byggprojektering och kompletta huslösningar.

Jag är också lite extra glad att få presentera Knut Knutson som besöker mässan i Jönköping under söndagen! Vi får ta del av den populäre antikexperten som delar med sig av kärlek och kunskap om antikviteter och kulturskatter samtidigt som han inspirerar oss att se föremål med nya ögon och hur du skapar ditt personliga hem med gammalt och nytt.

Njut också av spännande smakupplevelser på Delikatesstorget och kreativiteten på Designmarknaden.

Med detta sagt önskar jag dig varmt välkommen till årets Bomässa på Elmia!

Lena Kristiansson
Projektledare Bomässan
i Jönköping