Inredning för ditt personliga hem


Gillar du rustikt, industriellt, klassiskt, lantligt och fransk lantstil? Hos My White Countryhouse hittar du snygg inredning för att förstärka din stil och göra ditt hem än mer personligt!

– Vi vill att våra kunder ska hitta saker för att kunna skapa sig ett personligare hem så att man mår bra i sin hemmiljö, säger Roland Rosenblad på My White Countryhouse.

Hos My White Countryhouse i Björklinge hittar du allt från inredningsdetaljer och möbler till textilprodukter och kläder.
– Vi har allt till hemmets alla rum och här kan du hitta saker som du normalt inte hittar överallt, säger Roland.

Många av stilarna går hand i hand och går att kombinera utmärkt med varandra! Förutom inredningssaker säljer My White Countryhouse även isländska kalkfärger för väggmålning.
– Det blir en betongliknande känsla med levande och lite sträv yta. Färgen är lätt att jobba med och resultatet får en väldigt speciell karaktär och så är det otroligt snyggt! säger Roland.

Nyfiken på hur den ser ut? På Bomässan i Uppsala kommer My White Countryhouse att ha monterväggar målade med kalklitir i olika kulörer. Har du istället ett mindre projekt som ska målas, tex möbler, glas, metall, tyg finns Vintage Paint från Jeanne d’arc Living.
– Färgen är extremt populär och folk åker långt för att köpa den hos oss, idag är vi uppe i ett sortiment med 42 färger och 8 vaxer, säger Roland.

I montern kommer du även kunna se ett urval av möbler, heminredningsprylar och ”Washologi”, ett svensktillverkat flytande tvättmedel.
– Det är väldigt drygt och miljövänligt, allt det som folk vill ha. Plus att det är fina flaskor så det blir en fin inredningsdetalj i tvättstugan, säger Roland.

Vad är ditt bästa inredningstips?
– Bo in dig ordentligt och ha inte för bråttom med renovering och inköp. Känn efter och låta det växa fram.

Det här är My White Countryhouse
My White Countryhouse började som nätbutik 2010 och året därpå öppnade familjen en gårdsbutik i hemmet. Handeln fortsatte att öka och i november 2015 öppnade My White Countryhouse sin fysiska butik i Björklinge snett emot kyrkan längs gamla E4.