3 mässor – 1 entréavgift!


Drygt 200 utställare och 46 föredrag, missa inte vårens stora fest på Elmia i Jönköping! 8-10 mars kan du besöka tre mässor på Elmia men du betalar bara en entréavgift! Nya Jönköping Dryck & Deli erbjuder goda drycker och smaskiga delikatesser. Samtidigt arrangerar vi Bomässan och Jönköpings Trädgårdsmässa med allt för ditt hem och din trädgård.

BOMÄSSAN
Snickar-Björn (Christiernsson) är en av Bomässans profiler som bl.a. ska lära dig gjuta i betong

Bomässan på Elmia är en av Sveriges största mässor för hem och boende. Här får du koll på nyheter och trender, får bolla dina idéer med experter och hittar mängder med fantastiska mässerbjudanden.

JÖNKÖPINGS TRÄDGÅRDSMÄSSA
Trädgårdsmässan är fullmatad med inspirerande föreläsningar. Trädgårdsmästaren Linda Schilén är en av våra duktiga föreläsare och ger dig tips inför stundande säsong.

Våren börjar på Elmia! Möt trädgårdsföreningar, kunniga rådgivare, inspirerande föreläsare, odlare med specialinriktning eller brett sortiment, producenter av trädgårdsmaskiner och handredskap och allt annat som har en meningsfull funktion i din trädgård. Läs mer om Jönköpings Trädgårdsmässa.

JÖNKÖPING DRYCK & DELI
Tina Nordström kommer till mässan och lagar mat på scenen!

Jönköping Dryck & Deli är en ny publik mässa med fokus på det goda i livet. Här möter du lokala men också nationella och internationella utställare med spännande mat- och dryckesprodukter.

På mässan kan du gå på inspirerande dryckesprovningar. Inspireras och lär dig känna nya smaker samtidigt som du fördjupar dina kunskaper om bl.a. vin och lokalproducerad öl. Innan du går hem från mässan kan du besöka  Champagnebaren och avnjuta ett glas bubbel! Läs mer om Dryck & Deli!