Bo bland palmer och olivträd


Regn är ett minne blott. Det grönskar utanför dörren oavsett årstid. Doftande, blommande apelsinträd och en behaglig temperatur. Låter detta som ett drömlikt boende i ett sydligt land? Snart finns möjligheten även i Zakrisdal när Bovierans bostadsrätter står klara år 2020. 

I slutet på året påbörjas markarbetet för Bovierans bostadsrätter i Karlstad. Ett beprövat koncept som idag finns på 27 platser i Sverige, Danmark och inom kort även i Norge. 

Nyproducerat, rymligt och hög standard 

Bostadsrätterna finns i 2:or och 3:or med hög standard i grundutförande och möjlighet till fina tillval. Rymlig balkong eller uteplats och en loftgång där man blickar ut mot den grönskade, inglasade vinterträdgården. 

Mer än bara en bostadsrätt 

Noggrant utvalda blommor och växter formar trädgården tillsammans med palmer, vatten, boulebana och sittlounger. Fastigheten är utformad för att med lätthet kunna skapa sociala sammankomster. I trädgårdens gårdshus finns ett fullutrustat kök och en bastu att nyttja när andan faller på. I huset finns även ett utrymme som ofta används som träningsrum men det kan självfallet nyttjas till det som passar varje bostadsrättsförening bäst. 

En trappa upp ligger gästlägenheten som kan bokas när vänner och familj kommer på besök. 

Du träffar Boverian på Bomässan i monter D12.