Formtrappan: Det trygga steget mot en ny trappa


Formtrappan är landets största och ledande företag när det gäller trapprenoveringar – med över 200 000 monterade steg på 10 år. Erfarenheten växer med varje trappsteg och vi fortsätter att utvecklas med varje nöjd kund.

Screenshot 2023-02-18 at 02.36.33

— Vi har alltid haft som mål att leverera den bästa trapprenoveringen i landet, berättar John Olsson på Formtrappan i Borås. 

– Vi har investerat oerhört mycket redan från början för att kunna hålla hög kvalitet i alla led.

Ett företag i tiden
Den moderna fabriken i Västerås drivs med energi från den egna solcellsparken och är självförsörjande på värme och elenergi. Produktionen är byggd enbart för att tillverka trapprenoveringssteg på bästa möjliga vis.

Högre krav
Kunder idag ställer allt högre krav på materialsortering, och jag är säker på att det är en stor del i vår framgång. Vi har alltid jobbat med den mer exklusiva A-sorteringen, även om det finns billigare alternativ, fortsätter John.

En trapprenovering är en väldigt långsiktig investering som höjer värdet på huset, om man gör den rätt. Det är något man gör i princip en gång per livstid, och då vill man att det blir bra. För oss är våra kunders omdöme det viktigaste måttet på framgång, avslutar John.

Du träffar John med kollegor i monter 16 på Bomässan i Borås!
www.formtrappan.se

 

Om Formtrappan

  • Sysselsätter 75 personer
  • Tillverkning i egen fabrik i Västerås
  • Levererat över 15 000 trappor
  • Alltid fasta priser på trappor

Artikel från Bomässa Magazine Borås 2023