Dags att renovera badrummet?


Badrummet är ett av hemmets minsta rum men ett av de mest komplexa att renovera. Funderar du på en förändring men vet inte vart du ska börja? Passa på att få rådgivning från Hembad på Bomässan.

Med ett fräscht badrum kan du höja värdet på bostaden men vägen dit kan ofta bli både tidskrävande och kantad med oväntade kostnader. Så starta resan med att ta kontakt med någon som kan ge dig professionell hjälp hela vägen.
– Vi har ett koncept som gör det enklare för husägare att byta badrum genom att ansvara för hela renoveringen så att du bara har kontakt med ett företag genom hela processen, säger Lars Johansson, vd på Hembad.

Vet du inte vilket kakel du ska välja, i vilken ordning du ska riva eller vilken målarfärg som lämpar sig bäst. Börja med att få hjälp att hitta svar på alla dina frågor.
– Det enda du behöver veta när du kontaktar oss är att du vill renovera ditt badrum. Vi sitter ner med dig och kan ge tips på olika lösningar, säger Lars.

– Efter det inledande besöket får du ett fast prisförslag, något som gör Hembad unika i branschen. Du slipper oroa dig för oväntade kostnader! I priset ingår allt från lampor till de olika momenten med alla inblandade hantverkare, såsom rivning, uppbyggnad, montering av kakel, VVS. Det spelar ingen roll hur stort badrummet är, vi har en kalkyl där vi slår in kvadratmeter och önskemål för att få fram ett fast pris, säger Lars.

Därefter påbörjas resan för att skräddarsy bad- rummet efter dina behov och drömmar.
– Vi har en uppstart med alla hantverkare på plats och går igenom hur vi har tänkt och gör ritningar till kunden.

Hembad samarbetar med försäkringsbolag samt både lokala och större hantverkare, alla vilka självklart är certifierade.
– Du får garanti på material och utförda arbeten, så skulle det bli vattenskada tar vi på oss ansvaret. När allt är klart så gör vi också en sista slutkontroll där du och vår badrumsexpert tillsammans gör en översyn av arbetet som hantverkarna gjort, avslutar Lars Johansson.

Tips på vad du bör tänka på inför en renovering:

• När i tiden ska ni renovera

• Vad har ni för budget

• Hur ska ni finansiera detta

• Varför ska ni renovera