Bli utställare!

Det händer på mässan

Välkommen till Bomässan!

Inspireras av matresenären Tareq

På Bomässan i år får vi finbesök av den kritikerrosade gourmetkrögaren Tareq Taylor. Den karismatiske kocken gästar mässan, håller inspirerande föredrag och signerar sina böcker. Ta chansen och möt vinnaren från “Kockarnas Kamp” på Bomässan!

Läs mer

Knut värderar dina klenoder

Har du en riktig dyrgrip hemma utan att veta om det? Ta chansen att få en kostnadsfri värdering på Bomässan i år då Knut Knutson, känd från SVTs Antikrundan, värderar våra besökares föremål.

På Bomässan får du chansen att höra Knuts karriärresa från sin uppväxt i en liten by utanför Växjö till där han är idag. Efter föredraget har du möjlighet att få ett föremål värderat av experten.

Läs mer

Ta mässans bästa bild - vinn en Ove!

Ta chansen och vinn en hybridkamin från Eurofire. Det enda du behöver göra för att ha chans att vinna är att följa oss på Instagram, @bomassan och ta en bild på mässan som du publicerar med #vinnbomässan.


Ballongsläppet

På söndag eftermiddag släpper vi ner 200 ballonger från taket.

I flera av ballongerna finns otroligt fina priser från våra utställare. Kom till scenen och var beredd när ballongerna faller. Kanske blir det du som går hem med en drömvinst från en av våra utställare!


Lekland

I vårt nya lekland kan de små besökarna roa sig med vår populära maskot Fixit, spela spel, se på film och pyssla.


Hej! Vi använder cookies för att förbättra denna webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster, ger du ditt samtycke till användning av cookies. Läs mer här.