Drömmer du om att bygga nytt hus?


Att bygga hus är ett av livets största projekt för de flesta. Samtidigt är det ett av de mest spännande projekt man kan ge sig in i. Och resultatet blir ett hem som är precis som man vill ha det. Mälarvillan har hjälpt människor skapa sina hem i mer än 20 år. 

– Vi har byggt många hus i Västerås med omnejd och tack vare vårt erfarna team kan vi mäta kundernas önskemål och behov, säger Gunilla Kaneberg från Mälarvillan.

Utifrån dina önskemål tar säljaren fram husförslag på planlösning och husstil. Det finns en stor ritbank att hämta inspiration från.
– Våra kunder väljer själva hur mycket de själva vill göra. Vi har både stomme, husbyggsats och nyckelfärdiga hus. Många kunder kommer till vår produktion för att känna på materialen. När allt är klart har man en konstruktion i kvalitetsmaterial som ska stå i minst 100 år, avslutar Gunilla.

Genom att anlita ett erfaret företag med lokal anknytning kan du försäkra dig om att husbyggandet blir någonting tryggt och positivt. Det lokala gör att företaget är närvarande under hela processen, allt från var materialet kommer ifrån till var huset tillverkas, menar Gunilla.

– Vår produktion sker i Surahammar, vilket innebär korta och snabba transporter. Och självklart bjuds du in att titta när just ditt hus tillverkas.