Fixa ditt eget spa – hemma i trädgården!


Alla älskar väl att gå på spa men att faktiskt komma iväg är en annan femma. Hur fantastiskt vore det inte med ett helt eget lättskött spa i din trädgård? När andan faller på kan du bara gå ut och njuta av att sitta i ett varmt och skönt bad. 

Tack vare DC OutdoorLiving kan dröm-men bli verklighet, men vad bör ingå egentligen och var börjar man? Dan och Stina tipsar oss.

– Vi började med traditionella badtunnoren gång i tiden men nu har vi märkt att trenden att bada utomhus året om är här för att stanna. Vi har utvecklat konceptet och jobbar med Cal Spas produkter med allt från tvåsitsiga spabad till swimspa med plats för upp till 17 pers. Folk har lite tid och därför har vi tagit fram ett hel-hetskoncept där vi syr ihop din trädgård. Alla våra grejer är bekväma och lättskötta med bra sanitet, säger han.

Vad som ska ingå i ett hemmaspa beror på vilka behov man har. Kanske föredrar man ett spabad för avkoppling om man är en liten familj, eller så vill man ha ett så kallat swimspa. Men vad är det?

–Swimspa är en blandning mellan ettspabad och en pool. En pool är ju väldigtdyr att sköta och tar mycket plats. Swim-spat är smidigare, från 3-5 meter och detgår även att träningssimma i den. Mananvänder den året om, när man är klarför dagen lägger man bara på ett tjocktspabadslock.

Utekök och konstgräs

Den som vill förhöja känslan kanske också ska satsa på ett utekök. DC OutdoorLiving tillhandahåller produkter av högsta kvalitet som tål väder och vind.

– Vi har kompletta utekök i mängder avolika variationer. Det går att anpassa ut-seendet till hus och omgivning och såbygger man i olika kundanpassade sektioner. Det är härligt att flytta ut köket på somrarna och göra allt där ute. Men köketklarar att vara utomhus även på vintern.Det är rostfritt och tåligt mot vatten ochvind. För grill-entusiasten kanske enConvectiongrill passar medan den som föredrar att fixa med annat kan ha en enklare variant, förklarar Dan.

Vill man ha hela trädgården fixad på en gång så finns även möjlighet till konstgjort gräs, fräscha designade uteduschar och underhållningsfritt kompositdäck till exempel. 

Spaservice och reparation

– Ibland fungerar ditt spa inte som de ska och då vill man lösa problemet så snabbt man kan. Vi erbjuda professionell hjälp och råd i dessa situationer med telefon- eller mejlsupport, samt service på plats. Det är bara att kontakta oss för att boka spasupport avslutar Dan.

I monter D10 på Bomässan visar DC OutdoorLiving upp produkter från sitt visningsrum i Mariestad.