Gör dig redo inför höst och vinter med hjälp av Veteranpoolen


Det som göms i snö, osv. Dags att förbereda trädgården inför kallare årstider! Behöver dina äppelträd beskäras? Din gräsmatta krattas? Eller trädgårdsmöblerna oljas in inför vintern? Veteranpoolens medarbetare i Västmanland står redo att göra din trädgård tiptop inför vintern.

Veteranpoolen har sitt kontor i Västerås men utför uppdrag i hela Västmanland samt Enköpingsregionen. Kom förbi dem i monter A-13 om du undrar något!

– Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har över 7000 aktiva pensionärer på våra totalt 41 kontor. Förutom att vi bidrar till att ge pensionärer en sysselsättning och en möjlighet att tjäna pengar, så hjälper vi privatpersoner och företag att få hjälp med sådant som de själva inte klarar av eller har tid till, säger Peter Andersson från Veteranpoolen Västmanland.

Förutom trädgårdsarbete kan Veteranpoolen även hjälpa till med snöskottning och isbekämpning när det blir dags. Deras duktiga hantverkarteam hjälper gärna till med inomhusrenoveringar som till exempel snickerijobb, målning, tapetsering, elarbeten, och så vidare.

– Genom Veteranpoolen får du tillgång till en rad olika yrkeskompetenser i samma pool, och de som arbetar hos oss är pensionerade yrkesmänniskor som bär på en stor yrkesstolthet och månar om att göra kunderna nöjda. Det märks. Om kunderna återkommer och är nöjda brukar vi gärna skicka samma person nästa gång. Vi värnar om långsiktiga relationer.