Gratis kurser i blomsterbinderi – få med buketten hem!


Ta chansen att skapa en härlig bukett i försommarens tecken. Wahlströms Blommor bjuder in till gratis kurs alla dagar under mässan.

– Vi kommer att göra en spiralbunden bukett som ger lite försmak på sommarens ängar med mycket grenar och vildvuxna blommor, berättar Karolin Wahlström som driver Wahlströms Blommor.

Under kursen kommer Karolin och Tina att dela med sig om de senaste trenderna inom blomsterbinderi.
– Det finns många trender inom blombranschen och det är kul att det rör på sig! Just nu är det väldigt inne med yviga buketter, det ska se ut som att man varit och plockat blommorna på ängen. Nu är det en säsong då det finns mycket blommor att plocka ute, men det är också vackert att få in blommor med karaktär i buketten. Exempel på det är pioner, gerbera och liljor som finns att hitta i blomsterbutiken.

Spiraltekniken som visas på kursen gör att du får en luftig bukett med bra struktur som ger ett finare intryck.
– Spiralen är A och O, varje blomma får sin plats i buketten, säger Karolin och tipsar:

– Arbeta gärna med saker som du har hemma för att fylla ut buketten. Vill du lära dig mer om hur så berättar vi om det på kursen.

Kursen är helt gratis och självklart får alla som är med ta med sig sin bukett hem.

Wahlströms Blommor på Marierovägen skapar personliga och säsongsbetonade planteringar, dekorationer, presenter och har ett team med utbildade florister.
– Vi vill ge det lite extra och göra personliga saker, hit kommer kunder ofta för att de själva får välja och plocka blommorna.

Kurstider
Fredag kl. 14.00, Lördag kl. 14.00 & 16.00 och Söndag kl. 14.00 & 16.00.

Ta chansen att göra en bukett i försommarens färger, helt gratis. Naturligtvis får du ta den med dig hem. Anmälan: Max 10 personer per tillfälle, 5 platser kan förbokas innan mässan. Anmälan görs via telefon 0521-104 43 eller mejl info@wahlstromsblommor.se. Ange ditt namn och glöm inte att skriva vilken dag och tid du önskar delta! Resterande platser bokas direkt på mässan.