Marias Blogg

Hej Växjö!

Publicerad: 2017-03-30

På lördag ses vi! Ser fram emot att få komma till Småland, smålänning som jag ju är i grunden.
Veckan som har förflutit har varit av helt annan karaktär än brukligt. Inspelningarna av Arga Snickaren har ju nått sitt mål och jag har hunnit sitta på mitt kontor tre dagar i rad. Något som inte har inträffat sedan vecka 2. Jag har återtagit kontrollen över kvittoredovisningar, vissnande blommor och kollegor.
I går sändes näst sista avsnittet av Arga Snickaren då vi hjälpte Pia och Hasse och deras barn att komma på fötter igen efter några års renoveringsmisslyckanden. Vi gjorde en källare, ett föräldrasovrum samt Viktorias ungdomsrum. Så här blev det.
Jag tillverkade bland annat en sänggavel då den jag beställt inte kom. Det är verkligen superduperenkelt. Det enda man behöver är en träskiva av något slag, skumgummi, ett fluffigt täcke samt ett tyg. Häftpistol och sax är också bra. Här fick jag hjälp av min eminenta assistent Frida. Hon hade aldrig gjort det tidigare men höll med mig om att det inte var särskilt svårt.
Bästa Mange och Adam som jag kommer sakna. så roligt vi haft. Men också tufft i regn och snö. Kyla och trötthet. Men man glömmer snabbt.
Nya mål hägrar. Det gäller att aldrig sätta sig ner och slappa! På lördag ser jag fram emot att träffa dig på Bomässan! Och har du ingen liten möbel så kanske du ändå har en massa inredningsfrågor som jag kan hjälpa dig med. Fråga på! Utnyttja en gratis inredningskonsultation vetja!
Puss och kram!
Maria