Hitta ditt nya hem på Bomässan


Det hör inte till vanligheterna att det byggs bostadsrätter i Strömstad, vilket gör 2017 till ett mycket ovanligt år.
 – Just nu byggs det 91 lägenheter i tre olika föreningar i kommunen. Och intresset är stort, säger Sasha Andersson, kontorschef på Mäklarhuset i Strömstad.

Från 29 till 119 kvadratmeter, på fastlandet eller i övärlden, med uteplats eller balkong, nära city eller mitt i naturen. Ja, kanske har chansen att hitta “rätt” lägenhet i Strömstad kommun aldrig varit större.
– Det är verkligen spännande, och jätteroligt att vi har fått chansen att sälja alla dessa fantastiska lägenheter, säger Sasha Andersson.

Tillsammans med sina kollegor från Mäklarhuset i Strömstad, kommer hon att finnas på plats på Bomässan för att berätta mer om de olika projekten.
– Jag tror att många är nyfikna på de bostadsrätter som byggs ute på Nordkoster. Det har pågått diskussioner om det projektet i snart tio år, men det var först i september som spaden sattes i marken, berättar Sasha.

Så när lusten faller på är det bara att stoppa tandborsten i fickan och åka ut!

Projektet går under namnet Kosterbaden och består av 20 fritidsbostadsrätter, ett stenkast från havet.
– Det är compact living när det är som bäst. Planlösningarna är smarta och standarden hög, säger Sasha Andersson.

Den som köper en lägenhet i föreningen Kosterbaden, ska hålla sin fritidsbostadsrätt tillgänglig för uthyrning under minst 27 av årets veckor. Intäkterna fördelas mellan ett driftbolag, som även sköter underhållet av fastigheterna, och bostadsrättshavaren själv.
– Många kan på sätt täcka sina egna omkostnader, plus att man får tillgång till en hel del service, säger Sasha Andersson. Som exempel nämner hon att det ingår båtplats, köksporslin och till och med sängkläder i månadsavgiften.