Hitta rätt kulör till din terass


I början av mars förra året brann det i Billinge färgs butik på Förrådsgatan i Mariestad. Nu har de äntligen slagit upp portarna till en ny butik. Än så länge är fokus på yrkesverksamma men i vår öppnar de även för privatpersoner. Det berättar Emma Abrahamsson och Marcus Bergqvist, som arbetar i butiken.

– Efter branden gjordes en utredning och man kom fram till att det inte gick att fortsätta verksamheten i de gamla lokalerna. Vi började direkt leta efter en ny plats. I väntan på det försökte vi leverera till våra yrkesaktiva i Mariestad från vår butik i Skövde. Det var en utmaning så det känns fantastiskt att ha kunnat öppna upp i så fina lokaler som de vi har idag, säger Emma.

 

Små och stora hemmaprojekt
Den nya butiken på Verkstadsgatan har nya möjligheter att nå privatpersoner, tack vare läget. Just nu håller de på att bygga om kassaområdet och förbereda en ordentlig tapetavdelning, förklarar Marcus.

– När det är klart kommer vi kunna erbjuda en komplett konsumentbutik. Här kommer du hitta allt du behöver för små och stora hemmaprojekt. Yrkesmålarna kommer hitta det de behöver till sina arbeten precis som innan, men nu satsar vi även på privatpersoner med större inspirationsytor och fler valmöjligheter.

Billinge färg tipsar: Hitta rätt kulör till din terrass


Utgå från kulörer som passar ihop med husets eller stugans huvudkulör. På så vis skapas en fin helhet. Fundera också gärna över vilka kulörer som bäst harmonierar med husets arkitektur och omgivning. Men viktigast: Välj en lasyrkulör som du vet att du kommer att trivas med – en kulör som hjälper dig att skapa den rätta atmosfären för sommarens slappa dagar.

Fakta

* Billinge färg har i över 50 år sålt bl a färg och tapeter i Skövde med omnejd.
* De strävar efter att ha lika bra kunskap om produkternas funktioner och kvalitet som om rådande trender och nyheter inom branschen.
* Den nya butiken ligger på Verkstadsgatan 9 i Mariestad.
* Privatkunder är välkomna redan nu men invigningen blir senare i vår – håll ögonen öppna!