Inspiration för kök och bad!


Funderar du på att förnya ditt kök eller badrum? Passa på att få inspiration från Ballingslöv som ställer ut årets nyheter på mässan.

Nytt för året ifrån Ballingslöv är badrumsserien Lessmore och luckan Bistro Brunbets som du får chans att se och känna på i deras monter.
– Badrumsserien är i en minimalistisk stil och har ett tvättställ i väldigt tunt porslin, den blir mer som en möbel i badrummet, säger Francesca Rode på Ballingslöv.

Därtill presenteras den nya köksluckan Bistro Brunbets som är fanerad, vilket är inne just nu.
– Vi ser att färgade kök är populärt, grått men även naturfärgade och fanerade kök har kommit tillbaks, säger Francesca.

Så vart ska man börja om man funderar på ett nytt kök?
– Vi kan hjälpa kunderna med precis allt, men ett tips är att man tittar runt på vad det är för stil man vill ha och vilka luckor, exempelvis vill du ha profilerade eller färgade? Ta gärna med inspirationsbilder till oss, det tycker vi bara är roligt! Då kan vi också få den känslan som du vill förmedla i ditt kök, säger Francesca.

Ballingslöv erbjuder en helhetslösning, från planering till montering.
– När du köper ett kök från oss börjar vi med ett planeringsmöte där du väljer luckor och material. Därefter ritar säljarna upp köket i ett 3D program som du sedan får komma och titta på.

badrumsforvaring-showoff
Under mässan kommer besökare få tillfälle att se hur det går till när ett kök ritas upp i 3D programmet. Ballingslöv kommer också att hålla tävlingar och funderar du på ett nytt kök kan du boka in ett kostnadsfritt möte för din köksplanering!

 

 

Text: Cecilia Johansson