Plats

Elmia
Elmiavägen 15, 554 54 Jönköping

Se karta

Öppettider

Fredag 12.00 - 18.00
(Dryck & Deli öppet till 20.00)
Lördag 10.00 - 18.00
Söndag 10.00 - 17.00

Entréavgift

Entréavgift gäller inträde till Bomässan, Jönköpings Trädgårdsmässa och Dryck & Deli
Pensionär/Stud. förköp från 85:- (110:- i kassan)
Vuxen, förköp från 115:- (160:- i kassan)
Barn under 13 år - fri entré
OBS! Kontantfri kassa, betala med kort alternativt Swish i kassan.

Köp biljett!

Vi väntar på dig

3 mässor samma helg!

Bomässan på Elmia i Jönköping 6-8 mars är årets största bygg- och boendehelg. Välkommen till en helg fylld med inspiration, erbjudanden och experthjälp. Allt samlat under ett och samma tak! Bomässan arrangeras även i år parallellt med Jönköpings Trädgårdsmässa som erbjuder allt för din trädgård med massor av inspirerande föreläsningar. Se tradgardsmassa.se för mer information. Dessutom fortsätter vi med Dryck & Deli, en populär mässa för alla livsnjutare! På Dryck & Deli kan du smaka och köpa massor av läckra delikatesser som choklad, lakrits, oliver, ostar och mycket annat. I vårt trevliga dryckesområde kan du dessutom prova olika drycker genom att köpa smakkuponger. Vill du fördjupa dina kunskaper ytterligare om t.ex. vin, champagne eller öl, kan du sitta ner i vårt provningsrum och under sakkunnig ledning av våra duktiga provningsexperter testa nya smaker. Se dryckodeli.se för mer information.

PROGRAM

Activity 1

Duger mitt avlopp?

1.000.000 fastighetsägare i Sverige har ett enskilt avlopp. Är du en av dem? Ecotech presenterar varför all avloppsrening spelar roll, oavsett om du har kommunalt avlopp eller enskilt avlopp. Ecotech hjälper dig att sortera ut begreppen och tänka rätt.

Activity 1

Skaffa solel – lättare än du tror

Det är lätt att förstå att så många vill installera solpaneler. Genom att installera solpaneler på din egen fastighet gör du en varaktig insats för miljön. Dessutom är det en bra ekonomisk investering. Tips och inspiration med Peter Svensson från Solsystem.

Activity 1

Bygga nytt hus? Tänk på det här!

Helena Sundström från Villa Varm berättar om vad du ska tänka på då du bygger nytt. Vad kostar det, hur väljer man sin hustillverkare och hur utformar man sitt hus?

Activity 1

Köpa en nyproducerad bostad eller en äldre bostad.

Vad innebär det att bo i en bostadsrätt och vilka skyldigheter och rättigheter har du? Henrik Holm från Svensk Fastighetsförmedling ger dig tips och råd. Dessutom delar han med sig av information om nyproduktionsprojekt som är aktuella i Jönköping, Habo, Vaggeryd och Mullsjö.

Program

Banner
Banner
Banner