Arena

Halmstad Arena
Växjöv. 11
302 44 HALMSTAD

Visa karta

Öppettider

Fredag 12.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 17.00
Söndag 10.00 - 17.00

Entrépriser

Upp till 33% rabatt vid förköp!
Pensionär/Studerande, förköp från 40 kr (60 kr i kassan)
Vuxen, förköp från 60 kr (80 kr i kassan)
Barn under 13 år - fri entré i målsmans sällskap
OBS! Kontantfri kassa, förköp din biljett eller betala med kort alternativt Swish i kassan.

Köp biljett

Vi väntar på dig

Bomässan är tillbaka med inspiration, nyheter, experthjälp och kända profiler, som bl.a. Tareq Taylor och Knut Knutsson. På Bomässan får du koll på nyheter och trender, får bolla dina idéer med experter och hittar mängder med fantastiska mässerbjudanden.

Låt dig inspireras av stjärnkocken Tareq som föreläser och signerar sina böcker på lördag, han berättar bl.a. om sin gastronomiska resa. Passa på och köp någon av hans fantastiska böcker och få dem signerade på plats.

Ta reda på vad du har för dyrgripar hemma tillsammans med antikexperten Knut Knutsson. Ta med ett föremål och få det värderat av Knut på lördag.

Innan mässan stänger på söndag släpper vi ner 200 ballonger från taket. I flera av ballongerna finns fina priser från våra utställare. Kom till scenen och var beredd när ballongerna faller. Kanske blir det du som går hem med en drömvinst från en av våra utställare! I vårt mysiga lekområde kan de små besökarna roa sig med vår populära maskot Fixit, spela TV-spel, se på film och pyssla i mängder.

Vi ses på Bomässan!

Senaste nytt

Massor av kul för barnen!

Ta med barnen till mässan i Halmstad Arena, vi har många roliga aktiviter för de små besökarna. Vad sägs om lekland med pappersflygstävling och ansiktsmålning? I våra mysiga små hus...
News image

Inspireras av matresenären Tareq Taylor

På Bomässan i år får vi finbesök av den kritikerrosade gourmetkrögaren Tareq Taylor. Den karismatiske kocken gästar mässan, håller inspirerande föredrag och signerar...

News image

Antikvärdering med Knut Knutson

Har du en riktig dyrgrip hemma utan att veta om det? Ta chansen att få en kostnadsfri värdering på Bomässan i år...

News image

Därför är det värt att byta fönster

Det är lätt att tro att bara för att ett fönster ser bra ut, så finns det ingen anledning att byta ut...

PROGRAM

14:00

Modernisera din avloppsrening

När du står inför att modernisera din avloppsrening uppstår en mängd frågor. Ecotech hjälper dig att förstå hur regelverket och Ecobox fungerar.

15:00

Skaffa solel – lättare än du tror

Det är lätt att förstå att så många vill installera solpaneler. Genom att installera solpaneler på din egen fastighet gör du en varaktig insats för miljön. Dessutom är det en bra ekonomisk investering. Tips och inspiration med Peter Svensson från Solsystem.

16:00

Att säkerställa sin inomhusmiljöhälsa!

90% av tiden är genomsnittsindividen inomhus, hur gör man för att säkerställa att boendet inte är bland de 36% svenska småhus som är fukt- och mögelskadade? Inspirerande föredrag med Sunt Hem om kopplingen mellan inomhusmiljön och hälsa.

Program

Banner
Banner
Banner