Bli utställare!

Stinsen Arena, Nässjö

14 - 16 september 2018

Lägg till i min kalender 09/14/2018 12:00 09/16/2018 17:00 Europe/Stockholm Bömassa - Stinsen Arena, Nässjö Bömassa - Stinsen Arena, Nässjö 57.640450, 14.680446 Bömassa info@bomassa.se false MM/DD/YYYY
  • 12

    Veckor
  • 0

    Dagar
  • 1

    Timme

...kvar till mässan öppnar. Missa inte detta!

Ställ ut på den här mässan

Är du utställare här?

Se praktisk information
Arena

Stinsen Arena
Skogsvallens Idrottsplats
571 41 Nässjö

Visa karta
Öppettider

Fredag 12.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 17.00
Söndag 10.00 - 17.00

Entrépriser

Upp till 33% rabatt vid förköp!
Pensionär/Studerande,
förköp från 40 kr (60 kr i kassan)
Vuxen, förköp från 60 kr (80 kr i kassan)
Barn under 13 år - fri entré i målsmans sällskap
OBS! Kontantfri kassa, förköp din biljett eller betala med kort alternativt Swish i kassan.

Köp biljett

Vi väntar på dig

Välkommen till årets Bomässa!

Bomässan är tillbaka med massor av inspiration och kända profiler, bl.a. Tareq Taylor som lagar mat och Knut Knutsson som värderar dina antikviteter. På Bomässan får du koll på nyheter och trender, får bolla dina idéer med experter och hittar mängder med fantastiska mässerbjudanden.

Henrick Eriksson är kreatören som tog DIY-Sverige med storm när han vann finalen i tv-programmet Superskaparna 2017. Henrick är expert inom inredning, homestyling och trendspaningar. På söndag lär han oss tips och tricks inom belysning, färg och hur du skapar den perfekt tavelväggen. Passa även på att vässa dina skapar-skills tillsammans med Henrick, i Panduros Workshop på söndag.

Stjärnkocken Tareq lagar mat på Bomässans scen vid två tillfällen och berättar däremellan om sin gastronomiska resa. Passa på att få ett smakprov av hans smakrika och smarriga ”Tandorilax med svart bönsallad” på lördag.

Ta reda på vad du har för dyrgripar hemma tillsammans med antikexperten Knut Knutsson. Ta med ett föremål och få det värderat av Knut på lördag.

På söndag gästas mässan av Lars Andrén, Sveriges främsta expert inom solel. Lyssna på hans föredrag och passa på att få personlig rådgivning av en riktig expert!

Innan mässan stänger på söndag släpper vi ner 200 ballonger från taket. I flera av ballongerna finns fina priser från våra utställare. Kom till scenen och var beredd när ballongerna faller. Kanske blir det du som går hem med en drömvinst från en av våra utställare! I vårt mysiga lekområde kan de små besökarna roa sig med vår populära maskot Fixit, spela TV-spel, se på film och pyssla i mängder.

Vi ses på Bomässan!

Senaste nytt

Inspireras av matresenären Tareq Taylor
På Bomässan i år får vi finbesök av den kritikerrosade gourmetkrögaren Tareq Taylor. Tareq kommer laga mat och hålla inspirerande föredrag på scenen, ta chansen och möt vinnaren från “Kockarnas Kamp”...
Antikvärdering med Knut Knutson

Har du en riktig dyrgrip hemma utan att veta om det? Ta chansen att få en kostnadsfri värdering på Bomässan i år...

Köp Tareqs böcker och få dem signerade på mässan

När du besöker Bomässan får du inte missa chansen att köpa någon av Tareq Taylors fantastiska kokböcker, Tareqs Kyckling och Mat som...

Ladda ner Tareqs goda laxrecept

På årets Bomässor lagar Tareq Taylor härligt god lax på scenen. Här hittar du recepten! TANDOORILAX MED SVART BÖNSALLAD 4 PERSONER 700...

Vi ses på Bomässan!

Hej! Vi använder cookies för att förbättra denna webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster, ger du ditt samtycke till användning av cookies. Läs mer här.