Nyhet! Vinprovning på mässan


Passa på och gå på spännande vinprovningar när du besöker årets Bomässa. I Hall D hittar du vårt nya Dryck- & Delikatesstorg med massor av godsaker! Här erbjuder vinimportören DiMalda dig möjligheten att prova flera olika  italienska kvalitetsviner. Detta ihop med smaskiga delikatesser inom olika områden hoppas vi ska falla i smaken!

Prova viner från Toscana
  • Fredag kl. 16.30
  • Lördag kl. 14.00 och 15.30
  • Söndag kl. 14.00 och 15.30

Under DiMaldas vinprovningar får du möjlighet att stifta bekantskap med viner från 2 producenter i hjärtat av Toscana – La Castellina och Gagliole. Vi provar 4 viner (1 vitt och 3 röda) samtidigt som du får introduktion till Toscana, producenterna, vinerna, tillverkning mm. Vingårdarna ligger i anslutning till byn Castellina mellan Florens och Sienna, mitt i Toscana och Chianti Classico-området.

Vinerna från Chianti Classico-området har en strikt sammansättning, vilket vi blandar med några riktigt fina ”Super-Tuscans” med det bästa som man kan åstadkomma, när man själv får sätta gränserna. Vi ger dig även möjlighet att följa med till Toscana och besöka dessa 2 vinproducenter.

Så gör du för att delta i en provning
  • Du kan boka dig för särskilda dryckesprovningar där du sitter ner i vårt provningsrum och under sakkunnig ledning får prova olika viner. Dessa provningar är tidsbestämda och kostar 195 kr/st. Boka och köp biljett!
Prova fler viner ur DiMaldas sortiment
  • För dig som vill prova flera viner och inte delta i en provning är det enklast att köpa ett dryckeshäfte. För 150 kr får du 1 provningsglas och 5 dryckeskuponger, som du lämnar till dryckesutställaren i utbyte mot ett smakprov. Beroende på dryck kan ett smakprov kosta en eller flera kuponger. Köp biljett!
Köp på mässan
  • Det är möjligt att köpa till flera kuponger i häften om fem för 100 kr/st på mässan.