Bli utställare!

Personuppgiftspolicy

När du laddar ner en biljett till Bomässan eller registrerar dig i någon av våra tävlingar, ger du oss tillgång till information om dig. Här kan du läsa vilken information vi samlar in, hur vi gör det och vad vi använder den till.

Vad är personlig information?
Personlig information är information som kan kopplas till en person, till exempel namn, bostadsort, telefonnummer, e-postadress, IP-adress.

Vilka regler gäller för hantering av personlig information?
Bomässan ansvarar för hanteringen av personlig information som samlas in när du beställer biljetter eller registrerar dig i någon av våra tävlingar. Bomässan följer personuppgiftslagen i behandlingen av personuppgifter.

Vilken information samlar vi om dig?

Information du själv uppger

  • När du beställer en entrébiljett till en av våra Bomässor
  • När du anmäler dig till en av Bomässans tävlingar. (Namn, Adress, Postnummer, Stad, Kön, Födelsedatum, E-postadress och Telefonnummer.)

Information vi samlar om din användning på bomassa.se

  • Vilken teknik du använder. Oavsett om det är på bärbar dator, surfplatta eller mobil, vilken webbläsare du använder, IP-adress, nätoperatör och liknande.
  • Vad du gör. Till exempel vilka sidor du besöker.
  • Var du är. Vi registrerar ditt geografiska läge baserat på din IP-adress eller andra typer av plats.

Var lagras informationen?
Informationen lagras i våra databaser.

Information från andra källor
Om vi ​​saknar information kommer vi att få det från tredje part som hjälper oss att analysera marknadsföringen av mässan, användningen av bomässa.se och förbättra våra tjänster.

Vad används informationen till?
Vi arbetar ständigt för att ge dig en bra upplevelse av Bomässan och här är de främsta syftena vi använder personlig information till:

  1. Bjud in dig till framtida mässor.För att göra detta behöver vi din email och telefonnummer så vi kan skicka information till dig. Adressen använder vi för att kartlägga vilken av våra mässor som är mest intressant för dig.
  2. Förstå marknadstrender och behov genom statistik. Vi analyserar data som ålder och kön för att förbättra och vidareutveckla Bomässan.

Undersökningar
Vi utför undersökningar på egen hand efter varje Bomässa. Målgruppen för dessa undersökningar är de som har registrerat sig för att delta i någon av våra tävlingar eller laddat ner en fribiljett.

Delas informationen med andra?
Nej, informationen används endast av Bomässan.

Radering av personuppgifter
Vi har rutiner för radering. Du kan när som helst kontrollera vilken information vi har om dig längst ner på den här sidan. Du kan också begära att dessa raderas i samma process. Du kan också begära att du tar bort information som vi har om dig. Det är väldigt lätt att ringa (036-19 96 90) eller skicka oss ett mail (info@bomassa.se).

Du kommer att få en årlig inbjudan till ett eller två av våra evenemang. På denna inbjudan kommer det att vara enkelt att utläsa hur du raderas från våra system.

Huvudregeln är att personuppgifter lagras i 6 år från registrering i vår databas eller när du senast uppdaterades i databasen (beställd biljett eller registrerad i en tävling).

Barnens integritet
Vi vill inte samla eller på annat sätt behandla personuppgifter om barn under 16 år. Om barn under 16 år har gett oss personliga uppgifter, till exempel genom att beställa biljett eller anmäla sig till en tävling, kommer vi att radera informationen så snart vi blir medvetna om förhållandet. Förmyndare kan kontakta oss enligt nedan.

Avregistrera dig

Genom att fylla i formuläret nedan begär du att radera din information från vår databas.

Du kommer att få ett e-mail från oss för att bekräfta denna begäran (glöm inte att kolla in din mapp för skräppost om du inte ser det i din inbox).

Hej! Vi använder cookies för att förbättra denna webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster, ger du ditt samtycke till användning av cookies. Läs mer här.