Sängexperterna som vill ge tillbaka till staden


Under det senaste halvåret har Daniel Johansson och Kristoffer Uvenkrans med hela 19 års erfarenhet inom sängbranschen – varit franchisetagare till sängbutiken Sova på Stenalyckan. I samma lokal, med samma sortiment och personal, har de tillsammans med fyra andra butiker runtom i landet nu startat Care of Beds. 

Tanken bakom den nya satsningen på sängbutiken Care of Beds, är att driva verksamheten själva och kunna bli mer närvarande i lokalsamhället. Resultatet blir en personlig butik med samma höga servicegrad som alltid. 

– Vi levererar oftast sängarna personligen i vår egen lastbil, för att säkerställa hög service hela vägen. Det ger så mycket mervärde att få vara med kunden från start till mål, säger Daniel. 

Det finns ett hållbarhetstänk i duons vilja att vara verksamma lokalt och engagera sig för staden. Kvaliteten på produkterna i butiken håller lika hög nivå som tidigare, men genom att själva driva varumärket kan de göra fler egna val och har bland annat gått in som sponsorer till lokala idrottsklubbar. 

– Vi stöttar till exempel Halmstad Padelcenter och Alets IK. Det känns fint att ge tillbaka till staden, säger Kristoffer.