Bomässa Vänersborg 31 mars-2 april – Årets bygg- och boendehelg!


Äntligen! Nu är det åter dags för folkfest i Arena Vänersborg den 31 mars-2 april. Nytt är Bomässans experter – energiexperten Lars Andrén och familjejuristen Lijbah Hammar som besöker mässan under helgen.

Sedan Bomässan första gången äntrade Sverige (2008) har den vuxit och vuxit. Projektledaren Lena Kristiansson och Bomässans vd Dennis Roskvist är glada över engagemanget som näringslivet i Vänersborg visar.

  – Vi fick en väldigt bra start med hög kvalité på utställarna och massor av folk i gångarna. Sedan har det rullat på. Människor kommer till mässan för att både handla och bli inspirerade, berättar Dennis.

Experter på plats

Mässan är fylld med kvalitativa experter som gärna delar med sig av både kunskap och inspiration som rör ditt hem, byggnation, renovering och inredning.

Aldrig har energifrågan varit så aktuell som nu. Energianvändningen påverkar högst påtagligt din vardagliga privatekonomi men även värdet på din bostad. På Stora Scenen berättar Bomässans energiexpert Lars Andrén om hur du kan påverka din situation på kort och lång sikt. Och bjuder på en och annan framtidsspaning.

Energifrågan är stekhet och vi ser fram emot nyttiga tips och hur du kan investera för att sänka dina energikostnader, säger Lena.

Bomässans expert och familjejurist Lijbah Hammar reder ut begrepp och svarar på de vanligaste funderingarna om både familjefullmakter och känsliga samtalsämnen.

Att få ta del av Lijbah Hammars kunskap och få en reda på vilka fallgropar som kan undvikas med hjälp av familjejuridik ger verkligen nya insikter, säger Dennis.

Hemmet är ofta vår största investering 

Bomässan i Vänersborg går av stapeln 31 mars-2 april. Omkring 70 procent av utställarna är lokala, resten kommer från större regionala och nationella verksamheter.

– Det är viktigt att vara så lokal som möjligt. Det här är helgen då stadens aktörer samlas under ett och samma tak och visar besökarna det stora utbud som regionen har. Oavsett om du planerar att göra insatser för att sänka elkostnaderna, vill säkerställa att värdet på ditt hus håller sig eller bara vill ha en helg av inspiration så finns en chans att kunna träffa alla möjliga experter som har att göra med bygg och boende, berättar Lena.

– Vi ser ju att många prioriterar att vårda sina hem och just därför är Bomässan så viktig. Hemmet är ofta vår största investering och det gör det så viktigt att välja rätt leverantörer. Man måste ju få ha lite roligt också så självklart hittar våra besökare också delikatesser, smarta husgeråd, häftiga nyheter och till och med en otroligt häftig magikershow på mässan, säger Dennis. Det finns något för alla, både små och stora, avslutar en leende Dennis – Vi är förstås så glada att vara tillbaka med full kraft.

Med detta sagt önskar jag dig varmt välkommen till årets Bomässa i Arena Vänersborg!

Lena Kristiansson
Projektledare Bomässan
i Vänersborg