Vårens trender hos Mio


Vårens inredningstrender handlar till stor del om färger och former med inspiration från naturen. Jordiga nyanser och organiska mönster. Hos Mio i Mariestad kan man även hitta ett stort sortiment av hållbara och svanenmärkta produkter vilket gör att du nu inte bara kan vårpynta trendigt utan även mer hållbart.

Gör ett besök hos Mio på mässan och upplev vårens trender!

Vilka är vårens trender när det kommer till färger och mönster?

– Sammet är fortfarande väldigt stort. Jordiga nyanser och organiska mönster som blandas med koboltblått och grönt, berättar Ingela Sandstedt som är butikschef på Mio i Mariestad.

Finns det några sofftrender?

– Vår nya soffa Harper är väldigt populär. En soffa i modern stil med skandinaviskt formspråk. Med den får man hög kvalité, komfort och funktion – tre viktiga saker att tänka på om man vill ha en soffa som håller längre och därmed även är mer hållbar.

Och när det gäller sovrummet, vad är populärt hos er just nu?

– Klädda gavlar är fortfarande stort. Nytt för i år är Snäcka huvudgavel med ett nytt och mjukt formspråk. Många vill bädda upp med stora hotellkuddar och fina påslakan för att få en härlig, lyxig känsla i sitt sovrum.

 

Gör vår redan nu – 3 tips

  • Gör så att blommorna blommar. Att inreda med växter och grenar är ett effektivt sätt för att skapa vårkänsla trots att solen fortfarande lyser med sin frånvaro. 
  • Välj djuriga och naturiga kuddmotiv. Många av Mios nya prydnadskuddar har fina mönster från djur och natur och med ett nytt kuddfodral kan man lätt förnya sitt hem. 
  • Satsa på balkongen. Gör balkongen som ett mellanrum mellan inne och ute. I mars lanseras vårens utemöbler på Mio och i år lovas fina nyheter för just balkongen.