Willy Björkman tipsar och sjunger på mässan!


Står du inför en renovering hemma och vill få lite experthjälp? Bomässan ger dig chansen att ställa dina frågor direkt till Willy Björkman från TV4:s Bygglov för bästa råden.

– Huvudspåret under föreläsningen är energi. Jag ger tips på vad du kan tänka på för att spara energi hemma, bland annat genom hur du isolerar ditt hus, vilka sorters lampor och vitvaror du väljer och lite annat smått och gått, säger Willy Björkman.

Redan innan mässan kan du förbereda Willy på just dina frågor genom att ställa dem här. Men han välkomnar frågor direkt på plats under den interaktiva frågestunden som kommer att hållas på mässans scen. Där kommer det att bjudas på praktiska och underhållande snickartips men även en och annan sång.
– Jag kommer blanda lite nyttigt med lite ”hejjigt” så att det blir på mitt sätt. Jag brukar spela lite låtar också, det är alltid kul att lätta upp med lite nöje, säger Willy som i dagarna håller på att spela in ett nytt album där han själv också skrivit alla låtar. Har du tur kan du som besökare även få ett litet smakprov ifrånrenoveringstips

willy
Willy är laddad inför mässan!

Alla frågor är välkomna och det kan handla om allt från vilken färg du ska använda för väggar och tak till vilken riktning du bör lägga parketten på golvet till vilka reglar du ska använda om du ska sätta upp en vägg i sovrummet eller hur du går till väga om du ska spackla.
– Det brukar dyka upp mycket frågor kring Bygglov men du får ställa vilka frågor som helst, det behöver inte äns vara byggfrågor, säger Willy som är lite känd för att även gärna ta emot en och annan relationsfråga.

Willy Björkman har synts i TV4:s program Bygglov sedan 2005 ihop med kollegan Matte Karlsson där de gett hemmasnickare hjälp landet runt. Nyss avslutades inspelningen av ännu en my säsong.
– När man jobbar med Bygglov blir det ganska tuffa, långa dagar så att få vara med på mässor är väldigt trevligt, jättemysigt!, säger Willy.

Willy kommer också att leda tävlingen Handy Girl +Partner på mässan där deltagarna får tävla i olika praktiska och teoretiska moment.
– Det är en skojig tävling och i år har vi utökat den så man är två som tävlar i ett lag. En tjej som sedan har en partner och det kan vara antingen kille eller tjej. Det är fina priser så det är värt att vara med, säger Willy.

Vilka praktiska moment kommer deltagarna att få tävla?
– Det vill jag inte avslöja, det får ni se på mässan!