Bli utställare!

Varför ska du ställa ut på Bomässan?

Sveriges största mässa för hem & trädgård

Kom och möt tusentals potentiella kunder

Bomässan är en viktig mötesplats för branschen och för de som renoverar och bygger nytt. Vi samlar allt för hem och trädgård under samma tak.

På tre dagar kommer tusentals målmedvetna och köpstarka personer till bomässan för att få tips, inspiration och bra erbjudanden till sina projekt.

Vi åker till flera städer varje år, från Sandviken i norr till Helsingborg i söder.

Varje mässhelg möter lokala och nationella utställare både nya och existerande kunder, och erbjuder sina produkter, tjänster och expertis. Det innebär många bra kundsamtal!

Bomässan är en fantastisk arena för att demonstrera och lansera alla produkter och tjänster inom boendebranschen. Var med som utställare på bomässan och få

  • Ökad uppmärksamhet
  • Ökad trovärdighet
  • Ökad räckvidd
  • Ökad försäljning!
Få en inblick i hur det är att vara utställare.
Se film

91,927 besökare

Besökte Bomässan 2017

Mässan attraherar både män och kvinnor

Vi renoverar som aldrig förr och lägger mycket tid och pengar i vårt boende.

På bomässan träffar du köpstarka besökare, på jakt efter just det de behöver för att skapa sitt drömboende.


Besökare i alla åldrar

Uppgradering, utbyggnad och bostadsbyte sker i alla livsfaser. Människor i alla åldrar och livssituationer söker information och inspiration på bomässan.

Hos oss träffar du de unga som ska etablera sig, vuxna och medelålders som ska uppgradera sitt existerande boende eller bygga nytt, samt de äldre som ska skapa ett nytt och lätthanterligt boende.


Möt tusentals potentiella kunder på tre dagar

Bomässan är en effektiv plats för inspiration, relationsbyggande, och försäljning.

72 % handlar på mässan

Våra besökare vill ha inspiration, experthjälp, nyheter och bra erbjudanden. De är köpsugna och ivriga att komma igång med sina projekt. Det är då det blir försäljning!
69 % handlar efter mässan

Självklart kommer många till bomässan för att samla in tips och bra erbjudanden. De värderar allt i lugn och ro hemma, och beställer från våra utställare efter mässan.
Vi har nöjda besökare

Vi har en bra dialog med bomässans besökare. 1 av 4 svarar på vårt frågeformulär. Hela 81% av dessa är nöjda med bomässan.

Top 5 på bomässan

Våra besökare är intresserade av allt som rör hem och trädgård. De fem populäraste intresseområdena är:

Kommer gärna tillbaka till bomässan

“Ett riktigt stort tack för en fantastiskt trevlig och väl genomförd mässa. Ni gör ett super bra jobb. Tänk om fler mässarangörer kunde ta efter er! Vi syns nästa år.”

Filip Rubin
NCC
Möt dina nya kunder

Relationer skapas bäst ansikte mot ansikte. På bomässan ger vi hela branschen ett ansikte och presenterar dig för dina framtida kunder. Är du på plats som utställare med ett bra erbjudande, kommer du garanterat bli uppmärksammad.

Bomässan drar till sig människor i bygg- och renoveringstankar. De förväntar sig hitta allt för hemmet under ett tak och många slår till på bra erbjudanden och lösningar direkt på mässan. Andra kommer in i din butik efter mässan när de funderat lite.

Visste du att våra besökare spenderar fem gånger mer pengar på sitt boende än genomsnittssvensken? Försäljningen börjar på bomässan och fortsätter hos utställarna i veckorna och månaderna efter mässan.

Är du på jakt efter nya, köpstarka kunder? Möt dem på bomässan!

Bomässan har varje år gett oss fler nya kunder än förväntat. Professionellt genomförda mässor med härlig personal
Johan Grufman

Johan Grufman
Ägare/Grundare

Byggingenjörsbyrån Norden AB

Exponera dig och sälj mer!

Fånga uppmärksamhet, öka din synlighet och sälj mer med konkreta annonserbjudanden i våra medier.

Mässtidning

Annonsera i mässtidningen och bli sedd av din målgrupp! Tidningen distribueras lokalt inför varje bomässa, både per post och digitalt i egna kanaler.

Newspaper
Det var en mycket intressant mässa att delta på. Vi fick snabbt lära oss vad som krävs för att kunder skall förstå vår produkt. För när de väl förstår den så älskar de produkten. Även på söndag eftermiddag fick vi en stark tillströmning av intresserade kunder till vår monter. Det sista positiva kundmötet inleddes 17:10. Då hade vi börjat packa montern. Men eftersom vi alltid hade ett öga på gången så fångade vi de intreserade efter stängning.

Åke Ottosson
VD

Carbonice

Våra tjänster

Hyra av modern mässutrustning

Det är enkelt att beställa den utrustning du behöver på dinmonter.se. vI hjälper dig gärna när du ska inreda din monter.

Du kan hyra möbler, mässväggar, mattor, belysning, elektronisk utrustning och mycket mer!

1. Du beställer önskad utrustning på bomässans egen sida på dinmonter.se.
2. Utrustningen finns på plats när du kommer till mässan.
3. Du faktureras för utrustningen du beställt.

Kontakta oss

Ta kontakt för att reservera monterplats på mässan idag!Vill du ha mer information om att vara utställare på bomässan? Vi svarar dig så snart vi kan!