Bli utställare!

Om oss

Skandinaviens ledande aktör inom mässor
för hem och trädgård.

Compass Fairs Sweden AB etablerades 2007. Vi växer ständigt och är idag 16 fast anställda, vårt kontor hittar du i Jönköping.

Utöver att arrangera våra egna bomässor, är vi totalleverantör inom mässarrangemang. Vi levererar alla typer av utrustning och tjänster till mässor, kongresser, konferenser och andra stora och små arrangemang.


Vi arrangerade vår första svenska mässa i Gävle 2008. Det blev en stor succé med närmare 10 000 besökare. Sedan dess har vi vuxit oss stora och är idag en nästintill rikstäckande, professionell aktör. Varje år arrangerar vi runt 20 mässor från Sandviken i norr till Helsingborg i söder.

Bomässan är en publik mässa där både lokala och nationella utställare köper monterplats. På mässan erbjuds allt från tak, väggar, golv och kakel till bad, kök, möbler, byggvaror, elektronik och interiör. En typisk besökare ska igång och renovera eller bygga nytt, och kommer till mässan för att få inspiration, experthjälp och bra erbjudanden, från så många leverantörer som möjligt samlade under samma tak.

Förutom våra svenska mässor arrangerar vårt moderbolag och systerbolag liknande mässor i Danmark, Norge och Tyskland.

Besök Compass Fairs för mer information.

Hej! Vi använder cookies för att förbättra denna webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster, ger du ditt samtycke till användning av cookies. Läs mer här.