Badrumsinspiration på mässan


Drömmer du om ett nytt badrum, men vet inte i vilken tråd du ska börja. Börja på Bomässan i Eskilstuna! Här möter du K-rauta som visar nya stilar och lösningar för ditt badrum.

För dig som är i startläget att renovera badrummet är Bomässan ett utmärkt tillfälle att få inspiration.
– Folk vågar lite mer med inredningen i sina badrum nu än för några år sedan, säger Marcus Söderberg på K-rauta.

Är det något som är särskilt trendigt just nu?
– Det är svårt att nämna några särskilda trender, det finns inget rätt eller fel. Men något vi ser mer av nu av är ovanpåliggande handfat som ligger på skivor. Det är mycket svart golv och vita väggar, men det beror helt på hur mycket folk vågar!

I montern visar K-rauta snygga badrumsmöbler och du kan få tips på hur du inreder på bästa tips. För dig som vill ha professionell hjälp att planera badrummet lanserar K-rauta även en ny tjänst – ”Projektplanerare”.
– Vi kommer erbjuda personlig hjälp till kunder med deras projekt, ska göra om ett badrum kan vi berätta vad som behövs och komma med tips och råd, säger Marcus och poängterar att det även kan gälla kök eller husets övriga rum.

Så vill du slippa fundera över vart duschen ska stå, hur mycket utrymme kommoden får ta eller vilket kakel som matchar den, kan du få hjälp på vägen.
– Om du får en tanke i vinter att du vill göra om ditt badrum, men frågar dig själv ”hur gör vi?”, ”vad vill vi ha?” då kan du boka ett möte med mig, så löser vi vad du behöver! säger Marcus.

Han berättar att K-rauta använder sig av 3D program för att kunna visa hur de färdiga resultaten kan se ut. Från det att du bokar ett möte tar det cirka en vecka innan du kan se din idé utformas. Så låt drömmen ta fart!