Veteranpoolen: Vårpiffa hem och trädgård med hjälp av Veteranpoolen


Behöver dina äppelträd beskäras? Dina syrenbuskar friseras? Har du trädgårdsmöbler som bör oljas in eller är tiden inne för ett större soldäck? Veteranpoolens medarbetare står redo att göra vintertrötta hem och trädgårdar redo för vår.

– Vi har stor erfarenhet och kunskap inom trädgårdsskötsel och trädbeskärning, hantverk och fönsterputs och vårstädning. Ja, allt man vill ha gjort när solen och värmen tittar fram! Behöver du hjälp att vårfixa hem och trädgård är ett hett tips att höra av sig till oss redan nu, säger Sören Johansson, kontorsansvarig på Veteranpoolen Borås. 

När Sören tog över Veteranpoolen i Borås för åtta år sedan kunde han inte föreställa sig det stora intresset. Allt fler, både privatpersoner och företag, får upp ögonen för fördelarna med att anlita en erfaren och trygg ”veteran”. Och medarbetarna trivs med det flexibla, roliga och sociala jobbonärslivet hos Veteranpoolen. Extrainkomsten sätter en guldkant på tillvaron som många använder till att resa lite extra eller skämma bort barn och barnbarn.

– Intresset för att jobba hos oss är nog rekordstort just nu. Det finns en stor kompetens bland yrkes- och livserfarna pensionärer, säger Sören  och fortsätter: De som arbetar hos oss är pensionerade yrkesmänniskor som bär på en stor yrkesstolthet och månar om att göra kunderna nöjda. 

Det märks.

Du träffar Anders med kollegor i monter 26 på Bomässan i Borås!
www.veteranpoolen.se

Veteranpoolen i Borås – tjänster: 

  • Privatpersoner: De flesta rut- och rottjänster: Snickeri, måleri och övrigt hantverk, trädgårdsskötsel och trädbeskärning, städning och fönsterputs, omsorgstjänster för äldre.
  • Företag: Fastighetsskötsel, kontorsservice, ekonomi/administration, lokalvård, försäljning & kundservice, lager och logistik mm.

Du träffar Veteranpoolen på Bomässan i monter 54!

Artikel från Bomässa Magazine Borås 2023