Pop-up utställning på mässan!


Ta chansen och gå på konstutställning på årets mässa! I Galleri Melefors monter kan du ta del av över 100 konstverk!

– Här hittar du en blandning av svensk sekelskifteskonst, Moderna och Nutida konstnärer. Vi har med oss allt från några av de mest intressanta utställningskonstnärerna på marknaden idag till ett urval av vårt förmedlingsutbud av ”fine art”, säger Johan Melefors.

Blandningen av de olika stilarna är något som gör att Galleri Melefors sticker ut.
– Det är få gallerister som förmedlar klassisk konst, klassisk modern 1900 tals konst och samtidigt har utställningar med nutida levande konstnärer.

Några konstverk du kommer få se på mässan är av välkända namn som Lars Lerin, Bruno Liljefors, Per Ekström och Inge Schiöler som är en av Johans mässfavoriter.
– Det är överlag väldigt fina målningar som vi ställer ut på mässan och en spännande kollektion från några av de mest eftertraktade nutida utställningskonstnärerna som vi jobbar med, säger Johan Melefors.

Samtlig konst som visas är till salu och här finns något i alla prisklasser.
– Det finns bra och hållbar konst från ett par tusenlappar till riktigt eftertraktade verk med värden om 100 000-tals kronor för den intresserade, säger Johan Melefors.

Galleri Melefors är ett av de första gallerierna som även erbjuder företag möjligheten att hyra konst med förköpsrätt, och privatpersoner att köpa på räntefri kredit som ett ”konstparande”.

Några av konstnärerna och konstverken som visas:

.
.

Emilia Linderholm
Färgstarkt med en sinnlig närvaro. Mycket av hennes inspiration kommer från kvinnogestalter och dansens och operans värld.

Vladimir Volegov
En av de främsta nutida ryska konstnärerna som med sin vibrerande färgpalett och djärva drag skapar figurativa målningar som fångas i ett fruset ögonblick.

Helle Bang
Naturen och dess poetiska färgklanger fångas i en koloristiska finkänslighet, expressivt och abstrakta måleri. Gracila skulpturala former som är både modernt och tidlöst.

Thomas W. Schaller
Inspireras och fascineras av våra omgivningar. Intresset för konflikten mellan människan och naturens arkitektur.

30708
.