Känn dig som hemma hos NEY.se


Redo att upptäcka ett nytt sätt att shoppa hemelektronik på? Hos Ney.se erbjuds kunder en upplevelse utöver det vanliga.

Har du stått i en butik överväldigad av alla prylar som står ut med hyllorna och undrat hur just den där tv:n skulle se ut i ett faktiskt hem. I Ney’s butik behöver du inte gissa, affären som också är en villa, inredd som ett hem med kök, tv-rum, sovrum, altan, ljudrum och konferensrum. Självklart pyntat med senaste hemelektroniken. Häng i soffan och upplev tv:n eller slå dig till ro i sängen och upptäck hur det skulle vara att ha en filmprojektor installerad i taket. Låt dig inspireras!
-Vi vill att Kunderna ska känna att ”så här blir det hemma hos mig”, det blir mycket lättare att relatera till sin egen bostad, säger Patrik Ney.

Hos Ney.se är kunden i fokus från det att de kliver in till butiken till långt efter att köpet är klart.
-Vi börjar med att gå igenom alla Kundens behov inom telefoni, bredband, dator, tv och ljud. Vi hjälper till att hitta bra avtal med leverantörer och sedan åker vi även hem till Kunderna och installerar allt på plats, berättar Patrik.
– Vi jobbar för Kunden för att hitta de bästa lösningarna! Dessutom har Ney.se sin egen serviceverkstad så de hjälper självklart även till med service och reparationer ifall det skulle behövas.

Foto: Ney.se
Foto: Ney.se

Företaget ligger mitt i skogen i Hallamåla, Vetlanda. Och är som Patrik själv uttrycker det ”en grön butik i det gröna”.
-De senaste två åren har vi jobbat jättemycket med miljöhanteringen. Vi driver butiken med solpaneler till nästan 80 procent, vilket är jättespännande med tanke på att det är så mycket elektronik. Vi tar också med allt skräp från våra kundbesök, sorterar det och har en egen wellpapp press där vi packar kartongen. Vi gör mycket för att det ska vara så energisnålt som möjligt i hela butiken.

På mässan kommer Ney bland annat att berätta hur de kan hjälpa kunder med fiber, såsom installation av routrar och tv-system. Men du kommer säkert att höra dem redan utanför mässan. Ney säljer och installerar ljudsystem för bilar, vilket de kommer visa upp genom att ha två ”ljudbilar” som spelar besökarna.
– Vi hoppas att någon biltillverkare snart gör en hybrid eller elbil i större storlek då vår målsättningen är att alla våra servicebilar ska ersättas med miljöbilar, avslutar Patrik Ney.

 

Text: Cecilia Lee Johansson
Foto: NEY.se